مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی مجتمع آموزش عالی میناب

En ورود

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی

رویداد قدردانی در مجتمع آموزش عالی میناب

برگزاری آیین قدردانی در مجتمع آموزش عالی میناب برگزار شد برگزاری آیین قدردانی با هدف هم اندیشی اعضای هئیت علمی، اساتید و همیاران علمی یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 با همت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی، معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، حمایت و پشتیبانی معاونت اداری - مالی با همیاری دانشجویان کانون همیاران سلامت در مجتمع آموزش عالی میناب برگزار گردید.

مهمانان در ابتدای ورود با شاخه گل مورد استقبال دانشجویان قرار گرفتند؛ ابتدای رویداد قدردانی مقام استاد با قرائت قرآن کریم، ارایه متن ادبی و خیر مقدم معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی آغاز گردید. پس از آن سخنرانی ریاست محترم مجتمع آموزش عالی میناب در جمع مهمانان شروع شد و در پایان با اجرای موسیقی به اتمام رسید!

و در مرحله دوم با هدف هم اندیشی با مهمانان و ارایه پیشنهادات و نقطه نظرات در راستای پیشبرد و کیفیت برنامه های آموزشی، پژوهشی، سبک زندکی دانشجویان و … به گفتگو پرداخت شد.